yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kebir üstünlükı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli eksiksiz ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına ruhsat verilmektedir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması belkili iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme anlayışlemlerinizi gönül ve finans kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik grup şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı derunin oldukça kârlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı Yangın Merdiveni Kapısı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Binalarda muayyen standartlarda arsa alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page